• LinkedIn
  • Twitter

Pasen steeds vaker ook een bloemenfeest

19 februari 2024

Pasen mag dan misschien niet het eerste bloemenmoment zijn op de eventkalender van de consument. Het feest klimt wel op dat lijstje. En dat is ook logisch, want het van oorsprong religieuze Paasfeest is inmiddels een moment waarop we elkaar opzoeken. Van ontbijt met het gezin tot dineren met familie of vrienden. Reden genoeg om het in huis gezellig te maken.

Op Mooiwatbloemendoen.nl én Mooiwatplantendoen.nl – ook in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk - krijgt de consument inspirerende voorbeelden en praktische tips bij het maken van eigen boeketten en paasdecoraties.

Afbeelding
Pasen 2024

Korte video’s 
In alle vier de landen loopt er in de aanloop naar Pasen een contentcampagne. Bestaand beeldmateriaal is aangevuld met nieuwe korte inspirerende video’s over styling en praktische tips. Content bedoeld om vooral nieuwe en jonge kopers te enthousiasmeren.

Consumentenmagazine
In Duitsland wordt dit nog eens ondersteund door het consumentenmagazine Couch. Vanaf 5 maart zullen de ruim 200.000 lezeressen veel te weten komen over de combinatie Pasen en bloemen. In maar liefst 20 pagina’s staan bloemen in verschillende inspirerende artikelen centraal. Over symboliek en de pracht en praal van bloemen op de Paastafel.