Paascontent op Mooiwatplantendoen.nl

Maart 2021

Nieuwe lente, nieuw Paascontent. Op 1 april presenteert Mooiwatplantendoen.nl en haar zustersite in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk een fonkelnieuw dossier boordevol inspirerende artikelen. Met frisse fotografie, tips en DIY’s.

Contentdossier Pasen op Mooiwatplantendoen.nlEen groen Pasen 
Pasen valt dit jaar op 4 en 5 april. Op Mooiwatplantendoen.nl geven we de traditionele paastafel een groene look. Voilà, een plantenbuffet! In verrassende DIY’s combineren we mooie tradities met plantdetails. Eierschaaltjes transformeren in kleine plantenvaasjes, kokedama’s worden gevuld met typische seizoensplantjes om boven de tafel te hangen. En omdat we niet met z’n allen aan tafel kunnen zitten presenteren we geen gedekte tafel, maar wel een gedecoreerde buffettafel met veel leuke dingen om met planten te maken. De kokedama’s met seizoensplantjes blijven na Pasen natuurlijk gewoon hangen voor een fijne rustige plantenvibe in huis. 

Bied je jouw klanten ook deze inspiratie? 
Download hieronder de beelden om te gebruiken om consumenten in de groene Paassfeer te brengen via je eigen online kanalen - graag met vermelding van onze credits #mooiwatplantendoen.

Meer weten?
Wil je meer info over de Paascontent? Stuur dan een mailtje naar Anneloes Demmers, content marketeer planten, op ademmers@bloemenbureauholland.nl.

 

 

Contentdossier Pasen op Mooiwatplantendoen.nl
Een groen Pasen 2021 #mooiwatplantendoen
Download image