Orchidee-shopper activatie met Blume 2000

Volgend op de Bedankt Plant-campagne die eind augustus startte, lanceren we op 14 september een shopper activatie in Duitsland in samenwerking met Blume 2000 en Orchidee Nederland. Tot en met 4 oktober krijgt de consument bij aankoop van een orchidee bij Blume 2000 een Kokedama DIY Box cadeau, een speciale pot van mos om van de orchidee een zwevende plant te maken. 

Orchidee-shopper activatie met Blume2000De activatie in vogelvlucht
Blume 2000 is een hoogwaardige bloemistenketen in Duitsland met ruim 200 winkels en een webshop. In de samenwerking met Bloemenbureau Holland bereikt de bloemistenketen een nieuwe doelgroep door aan te haken op de Danke Pflanzen publiekscampagne. Een belangrijke focus binnen deze shopper activatie is dan ook het inzetten van online media, waarbij we het Danke Pflanzen-publiek zullen aanzetten om naar de Blume2000 winkels te gaan om een orchidee te kopen. 

Blume 2000 zet de orchidee in een eigentijds daglicht door de plant op een hippe manier te stylen in een urban jungle setting. Klanten worden geïnspireerd om zelf de orchidee te schikken in een Kokedama en bij aankoop van een orchidee in de shopper activatieperiode, krijgen ze een Kokedama DIY box cadeau! Items op ons consumentenkanaal Pflanzenfreude.de, nieuwe orchideeënbeelden van Blume 2000 en van een workshop voor influencers zullen zorgen voor een berg aan inspiratie! 

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Ivo van Orden, manager activatie, via ivanorden@bloemenbureauholland.nl of bel +31(6) 51 10 70 12.

 

 

Copyright beeld: Blume 2000