Nieuwe shopper activatie met ALIAT in Spanje

Tussen half maart en half april 2021 staat de orchidee in de spotlight in Spanje. In deze periode vindt er namelijk een shopper activatie plaats rondom deze plant. De activatie is een samenwerking van ALIAT, Javadoplant, Orchidee Nederland en Bloemenbureau Holland.

De activatie
Nieuwe shopper activatie met ALIAT in SpanjeALIAT is het leidende inkoopcentrum in de Spaanse groensector, werkt voor diverse tuincentra en heeft daarmee een enorme afzetmarkt. De shopper activatie, waar 40 aan Aliat gelieerde tuincentra aan mee doen, verleidt Spaanse consumenten op de winkelvloer om een orchidee aan te schaffen. Ze krijgen in de actieperiode daarbij dan een plantenpot cadeau. Via POS-materialen zoals posters, wobblers en roll- en hangbanieren wordt het winkelend publiek geattendeerd op de activatie met de slogan ‘Bedankt Orchidee, dat je van mijn huis een tropisch paradijs maakt’. 

Meer weten?
Wil je meer weten over deze shopper activatie? Mail dan naar Jacco van der Hoeven, shopper activatie marketeer, via jvanderhoeven@bloemenbureauholland.nl.

                      
Maart 2021