MR.LILIUM: van bol tot bloem tot baard

Meet MR.LILIUM. Een natuurlijke scheerzeep met de verzorgende eigenschappen van de lelie, ontwikkeld door Mooiwatbloemendoen.nl. Voor de man.

De traditionele scheerbeurt heeft een comeback gemaakt. Als moment van rust en als verzorgend ritueel. Mooiwatbloemendoen.nl introduceert MR.LILIUM, voor mannen die back to the roots willen gaan.

Van bol tot bloem tot baard
Introductie MR.LILIUM scheerzeepMR.LILIUM is een exclusieve en natuurlijke scheerzeep met de verzorgende eigenschappen van de lelie. Al in de oudheid bereidde men oliën en zalven met de bloemblaadjes van de witte Madonna lelie (Lilium Candidium) die van origine een helende en desinfecterende werking heeft. Een afstammeling van deze oer-lelie is gebruikt als hoofdbestanddeel voor MR.LILIUM. Volgens ontwerpster Katja Gruijters en kweker Gerben Ravensbergen van Lilies of Life is het de perfecte basis voor een natuurlijke scheerzeep voor mannen.

Ode en actie
MR.LILIUM is een ode aan de lelie, die in de maand juni (als onderdeel van de Bloemenagenda) eenmalig in een exclusieve oplage wordt uitgebracht. In juni vind je alle informatie over MR.LILIUM op Mooiwatbloemendoen.nl, we houden een winactie rondom Vaderdag voor de Mooiwatbloemendoen.nl-fans en dankzij een bijzondere samenwerking met New York Barbershop (1884), ‘the traditional men’s only barbershop for the real gentleman’ uit Rotterdam, kunnen consumenten in de maand juni een Classic MR.LILIUM Shave boeken.

 

MR.LILIUM: van bol tot bloem tot baard
Mooiwatbloemendoen.nl introduceert MR.LILIUM scheerzeep
Download image