Moederdag op Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl

Op 9 mei is het zover: dan is het Moederdag. Natuurlijk besteden Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl en de zustersites daar aandacht aan met liefdevolle en bloeiende content. In het Verenigd Koninkrijk gebeurde dat overigens al in maart, Moederdag valt daar eerder. De Fransen vieren Moederdag later, namelijk op 30 mei.

FMoederdag op Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nlocus op bloeiende planten
Op Mooiwatplantendoen.nl en de zustersites leggen we de focus op bloeiende planten. Zo plaatsen we een artikel waarin deze natuurlijke schoonheden (zoals onder andere roos, Anthurium, cyclaam, Dendrobium, Gloriosa en hortensia) in het zonnetje zetten. Dat doen we vanuit de symbolische gedachte dat de band tussen moeder en kind, net als de band tussen mens en plant, jarenlang groeit en bloeit. Via social media vestigen we aandacht op de content op de websites.

DIY met bloemenmonogram
Een DIY waarbij je met bloemen en een flinke dosis liefde een monogram maakt voor je moeder, daar draait het om op Mooiwatbloemendoen.nl. Lezers kunnen onder andere creatief aan de slag Moederdag op Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nlmet anjers, Asclepia, Clematis, Lisianthus, trosrozen, nootmuskaatbloem (Nigella sativa) en Limonium. Ook deze content wordt aangejaagd door posts op Facebook en Instagram.

Meer weten?
Voor meer informatie over de Moederdagcontent kun je mailen naar contentmanager Anneloes Demmers via ademmers@bloemenbureauholland.nl.

              
April 2021

 

 

Moederdag op Mooiwatplantendoen.nl
Moederdag op Mooiwatplantendoen.nl
Download image