• LinkedIn
  • Twitter

Lentebloemen-inspiratie op mooiwatbloemendoen.nl

02 maart 2023

Bloemenbureau Holland helpt consumenten aan een fris voorjaarsgevoel met productinformatie en vrolijke inspiratie in het lentedossier.

Online tips ​ 
In dit seizoen waarin de natuur ontwaakt plaatsen we een online contentdossier op onze consumentenwebsites in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.  

Lentegevoel

Afbeelding
Frühlingsblumen-Inspiration auf Tollwasblumenmachen.de
We inspireren consumenten met zonnige DIY’s en frisse lenteboeketten. Denk aan zelfgemaakte kaarsen met waxflower of de Japanse kunstvorm Kintsugi, waarbij gebroken aardewerk liefdevol wordt gerestaureerd met goud of zilver. 

Om een fris lenteboeket te kunnen samenstellen, is het handig om te weten wat nou precies typische lentebloemen zijn. Het artikel geeft informatie over vele soorten bloemen, zoals de klassiekers de tulp, hyacint en narcis. En over de waxflower, viburnum, violier en de blauwe druif. Ook leuk: we doken in de wereld van de tulpenvazen.

Afbeelding
Frühlingsblumen-Inspiration auf Tollwasblumenmachen.de
Wil je de beelden gebruiken?
Dat kan! We hebben een selectie beelden uit het dossier voor je klaargezet en die kun je één-op-één gebruiken voor in je eigen online kanalen. Je kunt de beelden hier downloaden. Vermeld bij gebruik van deze afbeeldingen als bron Mooiwatbloemendoen.nl 

Meer weten?
Voor meer informatie over deze lentebloemen-inspiratie op onze consumentenkanalen kun je terecht bij Anneloes Demmers, content marketeer, via ademmers@bloemenbureauholland.nl.

                
Maart 2023