Lente op Mooiwatbloemendoen.nl

Bloemenbureau verrijkt de consumentenwebsite Mooiwatbloemendoen.nl vanaf 20 maart met bloemencontent toegespitst op de lente. Dit lenteseizoen genieten we van de kleine dingen met een groots effect. Zoiets simpels als een fijne geurende bloem, een wit tulpenboeket of met lentebloemen iets moois maken. 

Lente is Bloemen - Mooiwatbloemendoen - Bloemenbureau Holland

In navolging op de wintercampagne ‘Kerst kleurt met bloemen’ is het nu tijd voor nieuwe seizoenscontent. We vieren alle zintuiglijke heerlijkheden van de lente en de positieve effecten die bloemen op ons hebben.

Typische lentebloemen in de spotlight

Op de consumentenwebsite Mooiwatbloemendoen.nl en de zusterplatformen in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk delen we typische lentebloemen uit het seizoen zoals violier, waxflower en Viburnum. We vertellen de consument alles over de achtergronden, herkomst en symboliek van deze bloemen en delen verzorgingstips.

Zonnige DIY’s

Ook dit seizoen delen we weer leuke Do-It-Yourself ideeën. Zo maken we een homespray met lentebloemen, schikken we een sereen mono-, match- of mixboeket in wit en maken we miniboeketjes met minimensen.

Timings & content

De inspiratie-artikelen worden vergezeld met fotografie en videobites. Vanaf 20 maart kan alle content bekeken worden op Mooiwatbloemendoen.nl/lente.

Bied je jouw klanten ook deze inspiratie? Download hieronder de campagneposter en andere lentebeelden. Deze posters kun je gebruiken op de winkelvloer en de fotografiebeelden op alle online kanalen - graag met vermelding van onze credits #mooiwatbloemendoen. 

Download Poster Lente is Bloemen A3

 

 

 

Typische lentebloemen
Download image