'Lente is Bloemen'-content op Mooiwatbloemendoen.nl

Februari 2021

Op Mooiwatbloemendoen.nl draait vanaf 20 maart alles weer om ‘Lente is Bloemen’. Alle zintuiglijke heerlijkheden van de lente en de positieve effecten die bloemen op ons hebben worden gevierd.

Lente is Bloemen - Mooiwatbloemendoen - Bloemenbureau Holland

Op de consumentenplatformen in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk gaat het dan vooral om het genieten van de kleine dingen met een groots effect. Zoiets simpels als een fijne geurende bloem, een wit tulpenboeket of met lentebloemen iets moois maken. De consument vindt er inspiratie over de klassiekers onder de voorjaarsbloemen zoals tulp, hyacint en narcis. Ook staan waxflower, viburnum, violier en blauwe druif in de spotlight, met verzorgingstips en informatie over de achtergrond, de herkomst en de symboliek van deze bloemen.

Lente is bloemen - Mooiwatbloemendoen.nlGeurende Do-It-You-Selves
Het lentedossier bevat bovendien een DIY voor zelfgemaakte homespray met de geur van lentebloemen, tips voor serene of juist mix ’n match-boeketten en ideeën om samen met je kind of kleinkind mini boeketjes te maken. Super leuk om neer te zetten naast een groot boeket in dezelfde stijl of als lieve giveaway voor iemand die je maxi lief vindt! Ook is er een creatieve DIY voor het maken van een bloemenmonogram speciaal voor Moederdag.

Timings & content
Vanaf 20 maart kan alle content bekeken worden op Mooiwatbloemendoen.nl. De inspiratie-artikelen worden vergezeld met fotografie en videobites. Dit wordt ook gepromoot via social mediakanalen.

Lentebeelden om te downloaden
Bied je jouw klanten ook deze inspiratie? Download hieronder de campagneposter en andere lentebeelden. Kijk ook op Mooiwatbloemendoen Pinterest voor een lenteboard boordevol bloemen. De posters kun je gebruiken op de winkelvloer en de fotografiebeelden op alle online kanalen - graag met vermelding van onze credits #mooiwatbloemendoen. 

Typische lentebloemen
Download image