Kerst kleurt met bloemen

De voorbereidingen zijn in volle gang: onder de noemer ‘Kerst kleurt met bloemen’ presenteert Mooiwatbloemendoen.nl vanaf begin december een feestelijke contentcampagne. Verwacht een oogverblindende samenwerking met Vogue Living, sprankelende content en een bijpassende amaryllis shopper activatie. 

Kerst kleurt met bloemen 2021

Samen met Vogue Living
In Nederland gaat Mooiwatbloemendoen.nl een partnership aan met Vogue Living. Dit resulteert in een dromerig bloemenverhaal, vol magie en liefde. Zes pagina’s bloemeninspiratie op een premium positie in het Vogue Living Warm Welkom winternummer. Het magazine ligt op 25 november in de winkels.

Bloemenkrans te winnen 
De Nederlandse consument staat nog een verrassing te wachten: zij maken in december kans op het winnen van een uitbundige bloemenkrans in kerststijl.

Bloemige content
Het online kerstdossier haakt in op het Celebrate Seasons concept. De boodschap? Dompel je onder in kersttradities en een overdosis bonte bloemen zoals amaryllis, rozen, orchideeën, gipskruid, Limonium, Gloriosa, blauwe distel en orchideeën. Want hoe meer bloemen, hoe meer kleur, hoe meer vreugd! Dit vertalen we in onder andere feestelijke boeketten, DIY’s en gerechten met een florale touch.

Hoe, waar en wanneer?
Kerst kleurt met bloemen wordt uitgerold op Mooiwatbloemendoen.nl en haar drie buitenlandse zusterwebsites en alle bijbehorende social media kanalen. We trekken bovendien de aandacht voor dit dossier via online advertenties. In Nederland en Duitsland gaat de campagne ook gepaard met een amaryllis shopper activatie, in samenwerking met Fleurop. In Nederland gaat het dossier live na Sinterklaas, in de overige landen eind november/begin december.

Doe mee!
Bied je jouw klanten op de winkelvloer ook deze inspiratie? Download de A3 poster en hieronder nog meer kerstbeelden. Deze kun je gebruiken op alle online kanalen. Graag met vermelding van de credits @Mooiwatbloemendoen.

Meer weten?
Voor informatie over ‘Kerst kleurt met bloemen’ kun je contact opnemen met Tessa Triesscheijn, manager content marketing via ttriesscheijn@bloemenbureauholland.nl.

                  
Oktober 2021

 

Kerst kleurt met bloemen 2021
Download image