• LinkedIn
  • Twitter

Impressie PR-acties Bedankt Plant in Duitsland en Frankrijk

06 oktober 2019

Tussen 17 en 19 september 2019 trapten we de Bedankt Plant-campagne af in Duitsland en Frankrijk, met een paar niet-te-missen PR-acties. Een korte impressie.

Afbeelding
Airstream Danke Pflanzen in Duitsland
De airstream in Duitsland
In Hamburg en München reed de “Danke Pflanzen” airstream naar drie belangrijke uitgevers van mode- en lifestyle magazines. Denk daarbij aan uitgaven als Vogue, ELLE, Harper's Bazaar, Cosmopolitan, Grazia en Living at Home. Daar werden journalisten en diverse belangrijke influencers uitgenodigd achter hun pc’s vandaan te komen om te ontspannen in de airstream, ook bekend als de mobiele Plant Bathing Studio.

L’appartement Merci les Plantes in Frankrijk

Afbeelding
L’appartement Merci les Plantes in Frankrijk
In Parijs werd Chez Simone, een hotspot voor yoga en ontspanning, omgetoverd in L’appartement Merci les Plantes. Dit grote appartement werd een groene oase waarin bezoekers aan den lijve ondervonden wat planten voor ze kunnen doen. Zo waren er yoga-met-planten sessies, een kookworkshop met onder andere Aloë vera, een Insta-waardige fotomuur en een groene woonkamer voor instant ontspanning. Naast blije bezoekers bereikten we ook de websites van Vogue, Cosmopolitan, Do it in Paris en Le Figaro.

De Bedankt Plant-campagne
In Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk bedanken we planten voor wat ze allemaal doen voor ons. Ze maken ons relaxter, ze brengen de natuur dichterbij en ze maken van ons huis een thuis. Bloemenbureau Holland zet daarom voor de tweede keer de succesvolle, internationale publiekscampagne Bedankt Plant in in deze vier kernlanden. 

Meer weten?
Meer informatie over Bedankt Plant? Neem dan contact op met Monique Kemperman, campagnemanager kamerplanten, via (0)174 72 70 26 of m.kemperman@bloemenbureauholland.nl.