Het maakt niet uit wat je haar geeft op Moederdag…

Als het maar haar Lievelingsbloem is! Dat is wat de consument vanaf maandag 8 mei in Duitsland en Nederland en vanaf maandag 22 mei in Frankrijk als boodschap meekrijgt vanuit Mooiwatbloemendoen.nl.

Moederdag Campagne 2017 - Poster met fohnBoodschap
In deze Moederdagcampagne laten we intrigerende beelden van bloemen zien die gepresenteerd worden als Moederdagcadeaus uit een andere categorie. Bijvoorbeeld een mooi kledingstuk gemaakt van bloemen, of een föhn die bloemen blaast. Op deze manier proberen we de consument te bewegen op Moederdag eens wat persoonlijker en inventiever te zijn als het gaat om het geven van bloemen.

Media
In Nederland zetten we online middelen in zoals banners en een advertorial op LINDA. Natuurlijk zijn we ook aanwezig op de sociale kanalen. In Duitsland gaan er in vijf steden grote advertentietrucks rijden en zetten we online- en sociale kanalen in. In Frankrijk zijn we ook online en op socials goed te zien door onze doelgroep

Doe mee!
Wij nodigen u graag uit om deze Moederdagcampagne mee te draaien. U kunt hieronder verschillende formaten posters downloaden. Ook kunt u de posts op onze sociale kanalen delen. We wensen iedereen een geslaagde Moederdag!

Moederdag Campagne 2017 - Poster met ballon
Download image