Grote plantencampagne in het najaar

Ook in het najaar van 2020 bedanken we planten, want begin september gaat de internationale Bedankt Plant campagne weer van start. Deze succesvolle publiekscampagne gaat voor de derde keer op rij lopen in Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Nederland.

De aftrap van de campagne
In week 36 vindt de aftrap van de campagne in Duitsland plaats, gevolgd door Nederland vanaf week 39. In Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk staat de start van de campagne gepland voor begin oktober. 

De campagne in een notendop
Met de Bedankt Plant-campagne laten we zien dat planten energieker maken, relaxter, gelukkiger en gezonder. En dat allemaal in ruil voor slechts een beetje water. Planten helpen ons om te verbinden met wat er echt toe doet. Iets waar veel consumenten in deze tijden van onzekerheid naar verlangen.

Positieve resultaten
In 2019 beoordeelde de beoogde doelgroep de campagne met een 8. In het door onderzoeksbureau Motivation uitgevoerde kwantitatieve onderzoek gaf maar liefst 73% van de doelgroep aan, na het zien van de campagne te zijn aangezet tot aankoop. Een stijging van 2% ten opzichte van 2018. De inzet voor dit jaar focust op het verder verbeteren van deze positieve resultaten.

Meer informatie
Op dit moment wordt hard gewerkt aan de exacte invulling van de media-, content-, pr-plannen en promotiematerialen. Houd komende tijd onze kanalen in de gaten voor meer informatie. Wil je in de tussentijd meer weten, neem dan gerust contact op met info@bloemenbureauholland.nl.