Franse shopper activatie orchideeën bij E. Leclerc

Bij ruim 650 vestigingen van supermarktketen E. Leclerc is een orchidee shopper activatie gepland. Van 2 tot en met 15 december vindt de consument daar het aanbod ‘Koop nu een orchidee en krijg een gratis orchidee-conditioner’. 

De activatie in vogelvlucht
Shopper-activatie E. LeclercDe consument verleiden tot de aankoop van een orchidee, dat is de gedachte achter deze activatie. En in plaats van een korting, krijgen shoppers een give-away bij hun aankoop. In dit geval is het gratis orchideeënvoeding, een ampule met een speciale formule die stimuleert, versterkt, de bloeiperiode verlengt en zorgt voor een goede conditie van het wortelstelsel. 

Een orchideeën fair
In de actieperiode houdt E. Leclerc de foire l'orchidée (= orchideeën fair) met een zeer breed assortiment aan orchideeën in de winkel. Specifiek bij Phalaenopsis, Dendrobium en geurende orchideeën ontvangt de consument de orchidee-conditioner gratis.

Naar en in de winkel
De point of sale communicatie in de winkel bestaat onder andere uit een plug-and-play verkoopdisplay en een plantenhoes welke de incentive communiceren. Hierdoor krijgt deze actie in de winkel opvallende aandacht en wordt de consument  gemotiveerd om  orchideeën bij E. Leclerc aan te schaffen. Ook via het consumentenplatform van Bloemenbureau Holland, Maplantenmonbonheur.fr, krijgen consumenten het orchideeën-aanbod te zien.  

Samenwerkende partijen
Deze shopper activatie is een samenwerking van Bloemenbureau Holland, handelspartij Greenpartners, eindklant E. Leclerc en kwekersvereniging Orchidee Nederland.

Meer informatie
Meer weten over deze shopper activatie? Neem dan contact op met Jacco van der Hoeven, shopper activatie marketeer via 0174 72 70 28 of j.van.der.hoeven@bloemenbureauholland.nl.

Orchidee-conditioner
Download image