FloriWorld shopper activatie bij bloemisten

Op 27 september start een nieuwe shopper activatie bij de Nederlandse bloemist.

FloriWorld shopper activatie bij bloemistenBij aankoop van een boeket bloemen krijgt de koper 20% korting op een entreekaartje voor FloriWorld. Dit is de eerste keer dat FloriWorld, VBW, Plantion, Waterdrinker, Dillewijn Alflora en Bloemenbureau Holland de handen ineenslaan. 

Doe mee en meld je aan
De activatie stond eigenlijk gepland voor november 2020, maar werd uitgesteld in verband met corona. We staan nu vol in de startblokken. Bloemisten kunnen zich aanmelden voor deze shopper activatie tot en met vrijdag 10 september. Een POS-pakket voor op de winkelvloer bestel je gratis. Meld je dus snel aan bij VBW via deze link!

Voorwaarden en prijzen
De actie loopt van 27 september tot en met 17 oktober en geldt bij aankoop van een boeket van minimaal 25 euro bij een deelnemende bloemist. De consument krijgt een kortingsvoucher van 20% op een FloriWorld-entreeticket. Bovendien worden er ook nog tien VIP-arrangementen voor twee personen weggegeven. 

Communicatiemiddelen
De bloemen- en plantenattractie FloriWorld staat duidelijk centraal in de communicatie-uitingen. Het POS-pakket voor bloemisten bestaat uit een twee A1-posters, een baliedisplay, 50 kortingvouchers (met wincode) en content om in te zetten op eigen social media kanalen. Op de website en social media kanalen van Mooiwatbloemendoen.nl wordt de consument attent gemaakt op deze promotie. Ook FloriWorld communiceert de activatie via haar (socialmedia)kanalen. 

Meer informatie 
Meer weten over deze shopper activatie? Neem dan contact op met Floris Wiebosch, shopper activatie marketeer via fwiebosch@bloemenbureauholland.nl.

                    
Augustus 2021