• LinkedIn
  • Twitter

Floral Signatures: bloemsierkunst afkijken bij de pro’s

19 juli 2023

Inspirerende video’s voor Instagram en Facebook

Floral Signatures

Op onze Mooiwatbloemendoen.nl website en socials inspireren we consumenten met boeiende content over bloemen en ervaren ze dat bloemen volop blijdschap brengen. We geven ze op allerlei manieren volop informatie, inspiratie en tips.

Floral signatures
Een mooi voorbeeld is ‘Floral signatures’ over bloemsierkunst door pro’s. In een serie korte video’s tonen gerenommeerde bloemartiesten – waaronder Yoko Negi en A.P. Bloem – hoe zij bloemwerk en hun florale ‘signature pieces’ creëren. Mét tips hoe je die zelf thuis kunt maken. De kijker kan bovendien alles nog eens stap voor stap nalezen in het artikel ‘Zo breng je een bloemstuk tot leven’ op Mooiwatbloemendoen.nl. Kortom, de video’s inspireren én informeren.  

Beschikbaar voor sectorpartijen
Wil je deze video’s ook in jouw eigen social media gebruiken, laat het ons weten. Alle video's (Instagram reels) zijn beschikbaar in het Duits, Frans, Engels en Nederlands. Uiteraard is het gewenst om als credits #mooiwatbloemendoen op te nemen en de bloemartiest te taggen.

De bloemartiesten
In Nederland werkten we samen met toparrangeurs @Yoko Negi en @A.P Bloem:

  • Yoko Negi

  • A.P Bloem

Voor de nieuwe Floral Signature serie werkten we in Frankrijk samen met @Cécile van Oz Garden en in de UK met @Kasia Borowiecka van COSMOS&PLUMS.

  • OZ Garden

  • Kasia Borowiecka

Promotie op Instagram en Facebook
Om zoveel mogelijk mensen te bereiken met deze Floral Signatures, zetten we op Instagram en Facebook zogenaamde Reels in. Onze eerste Reels-campagne begin dit jaar was een succes. Daarom gaan we er deze zomer nog even mee door.

Meer weten?
Wil je meer weten, neem dan contact met op met onze content marketeer Anneloes Demmers via ademmers@bloemenbureauholland.nl