• LinkedIn
  • Twitter

Eerste shopper activatie bij Hoogvliet

19 november 2022

Gratis pot bij aankoop van een orchidee

In november lanceerde supermarktketen Hoogvliet voor het eerst een shopper activatie met Bloemenbureau Holland. Van 9 tot en met 15 november kreeg elke klant bij aankoop van een orchidee een mooie pot cadeau. Deze shopper activatie is onderdeel van de Bedankt Plant-campagne. Voor deze actie heeft Hoogvliet nauw samengewerkt met So Natural, Orchidee Nederland en Bloemenbureau Holland.

Afbeelding
Eerste shopper activatie bij Hoogvliet
Aan de actie is volop aandacht besteed. In alle deelnemende Hoogvliet-filialen was de actie zichtbaar via digitale schermen, posters, schapkaarten en in de folder. Uiteraard zijn ook de eigen website, nieuwsbrief en sociale media van Hoogvliet ingezet. Verder werd de consument via de verschillende kanalen van mooiwatplantendoen.nl geïnspireerd tot aankoop van een orchidee.

Inspireren deed Hoogvliet ook met de Hoogvliet Hacks op TikTok. Korte video’s met tips over Hoogvliet-producten, die van tijd tot tijd een groot publiek bereiken. Tijdens de shopper activatie in november is er een speciale Hack
over hoe je een orchidee het beste kunt verzorgen.

Meer informatie
Wil je meer weten over deze shopper activatie – of er samen met ons een organiseren? Stuur een e-mail naar Ivo van Orden, manager activatieteam, via ivanorden@bloemenbureauholland.nl.

                     
November 2022