Duitse shopper-activatie orchideeën bij REWE

Op 11 november start bij de Duitse supermarktketen REWE de Danke Pflanzen shopper-activatie: ‘Koop nu een orchidee en krijg een gratis orchidee-conditioner’. Het aanbod is tot en met 16 november te vinden bij 2.500 REWE-vestigingen.

Shopper-activatie bij REWEDe activatie in vogelvlucht
De consument verleiden tot de aankoop van een orchidee met een leuke give-away, dat is de gedachte achter deze activatie. In dit geval is het gratis orchideeënvoeding, een ampule met een speciale formule die stimuleert, versterkt, de bloeiperiode verlengt en zorgt voor een goede conditie van het wortelstelsel.

Breed-assortiment
Het gaat bij de activatie om een breed assortiment orchideeën. Of de consument nou een Phalaenopsis, Dendrobium, Brassia, Miltonia of Cambia koopt: de orchidee-conditioner krijgen ze bij iedere orchidee.

Samenwerkende partijen
Deze shopper-activatie is een samenwerking van Bloemenbureau Holland, handelspartij Greenyard, eindklant REWE en kwekersvereniging Orchidee Nederland.

Meer informatie
Meer weten over deze shopper-activatie? Neem dan contact op met Jacco van der Hoeven, shopper activatie marketeer via 0174 72 70 28 of j.van.der.hoeven@bloemenbureauholland.nl

Duitse shopper-activatie orchideeën bij REWE
Download image