Download nu uw POS-materialen Tuinplant van de Maand 2017

Terwijl we de kerstjingles op de radio horen en de winkel vol staat met leuke kerstversieringen, kunt u al werken aan de herinrichting van de shop voor het nieuwe jaar. Bij Bloemenbureau Holland zijn de voorbereidingen voor de campagnes ook al in volle gang. Voor de Tuinplant van de Maand-campagne 2017 bieden we diverse downloadbare point-of-sale-materialen aan.

Posters en banieren
Poster en Banieren Tuinplant van de Maand 2017Via de onderstaande links kunt u per maand twee pdf files downloaden. De ene is een A3 formaat poster en de ander heeft een banierformaat. Met deze bestanden kunt u bijvoorbeeld ook printen op stickerpapier en zo een andere uitstraling geven aan uw etalage. Of printen voor het gebruik op een stoepbord of mobiel hangsysteem.

De kracht van herhaling
Consumenten komen de Tuinplant van de Maand tegen in diverse media, maar de belangrijkste plek is het verkooppunt. Met extra POS-materiaal versterkt u de Tuinplant van de Maand-campagne in uw zaak. Met een speciale plantenpresentatie wordt de verleiding compleet. De downloadbare posters en banieren hebben we voor u gemaakt, de presentatie laten we over aan uw creativiteit en vakkennis.

Het POS-materiaal van de Tuinplant van de Maand 2017 kunt via de onderstaande linkjes downloaden en printen:

Tuinplant van de Maand 2017 POS materialen
Tuinplant van de Maand 2017_poster_1-6_overzicht
Download image