• LinkedIn
  • Twitter

De buitenplanten uit De Trend Collectie lente/zomer 2021

19 november 2020

Ga voor extravagant in de tuin
Na de lancering van de eerste Trend Collectie herfst/winter 2020 afgelopen september, presenteren Mooiwatplantendoen.nl en Mooiwatbloemendoen.nl in maart De Trend Collectie lente/zomer 2021. Een collectie van achttien buitenplanten, kamerplanten en bloemen die uitstekend blenden met huidige trends in mode, interieur en lifestyle. 

Buitenplanten in een sprookjesachtige setting
De inspiratiebron voor De Trend Collectie lente/zomer 2021 is de Groenbranche Trend ‘Crazy Illusions’. Deze trend transformeert de tuin in een kleurrijke fantasie boordevol felle kleuren, metallic materialen, speelse dessins, cirkels, bogen en spiegeleffecten. Vergeet regels, laat ‘hoe het hoort’ achter je en geef ruimte aan je fantasie. Opvallende buitenplanten met dito bloeivormen spelen hierin bij voorkeur een hoofdrol.

Topmodellen uit de collectie: vier buitenplanten
De volgende vier buitenplanten zijn geselecteerd voor De Trend Collectie lente/zomer 2021:

Afbeelding
De buitenplanten uit De Trend Collectie lente/zomer 2021 Gerbera
Gerbera
De gerbera heeft zoveel gezichten dat je de plant eindeloos onderling kunt combineren. Mix rood met lila en roze en combineer bloemen met ovale blaadjes met gerbera’s die sprietig bloemblad hebben. Voor een nog spannender effect en wat hoogte wissel je af met pampasgras in het geel, paars, blauw of roze. 


Afbeelding
De buitenplanten uit De Trend Collectie lente/zomer 2021 Citrus
Citrusplanten
Een tuin of terras is in de lente en zomer de ideale catwalk voor citrusplanten. Het frisse geel van het fruit steekt dramatisch af tegen het donker groene blad. Nog meer drama creëer je door de planten een pot te laten delen met tuin palmen. Het grote dagdromen over verre oorden kan beginnen.


Afbeelding
De buitenplanten uit De Trend Collectie lente/zomer 2021 Geranium
Geranium
Kruipend, bodembedekkend, hangend of staand: de geranium kan altijd en overal. De uitbundige kleuren van deze allround tuinplant, zoals rood, roze, paars, oranje of lila passen perfect binnen deze Trend Collectie, helemaal wanneer je de geranium verrassend combineert met een knalgele pot.
 

Afbeelding
De buitenplanten uit De Trend Collectie lente/zomer 2021 Tuinpalmen
Tuinpalmen
Tuinpalmen zoals Phoenix en Chamaerops Humilis oftewel dwergpalm maken niet alleen een statement doordat ze groot, stoer, stevig en groen zijn. Ze geven ook een zweempje tropen aan jouw terras, zelfs wanneer het weer even niet meezit. Geef de planten een opvallende pot, bijvoorbeeld in de vorm van een figuratief gezicht voor het ultieme Trend Collectie-gevoel.

Maak kennis met De Trend Collectie 
De Trend Collectie lente/zomer 2021 is vanaf maart 2021 exclusief te vinden op Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl. Niet alleen op de sites, maar ook op de bijbehorende social media kanalen. Met enthousiasmerende teksten en heerlijke fotografie verleiden we de consument om zelf ook aan de slag te gaan met mogelijkheden die deze bonte collectie biedt.

Aan de slag met De Trend Collectie?
Onderstaande beelden, posters en banieren van De Trend Collectie kun je gratis downloaden en gebruiken voor eigen promotie van de collectie. In de winkel, maar ook op websites, social media en in nieuwsbrieven.

Afbeelding
Poster | Buitenplantencollectie

Afbeelding
Banner | Buitenplantencollectie

Afbeelding
TV screen | Buitenplantencollectie