Bloemige cadeaus voor moederdag

Inspirerende content op onze consumentenwebsites

Op zondag 8 mei wordt Moederdag gevierd in Nederland en Duitsland en op zondag 29 mei in Frankrijk. Een mooie dag voor bloemen in alle soorten en maten. Op Mooiwatbloemendoen.nl, Tollwasblumenmachen.de en Lajoiedesfleurs.fr bieden we inspiratie en bloemige tips om er een speciale dag van te maken. In het Verenigd Koninkrijk vierden we in maart al Moederdag. 

Met liefde gemaaktBloemige cadeaus voor moederdag
Voor de creatieve consumenten bieden we meerdere DIYs. Hierin leggen we consumenten uit hoe ze een speciale bloemenletter (monogram) maken en met kinderen een miniboeket samenstellen. Zo inspireren we consumenten om hun affectie te tonen met persoonlijke, bloemige cadeaus.

Bloemen als symbool
Bloemen krijgen een nóg specialere betekenis op een dag als Moederdag. We leggen consumenten uit welke hartvormige bloemen bijzonder geschikt zijn voor deze dag. Ook geven we tips hoe moeders die gemist worden met bloemen herdacht kunnen worden. Tot slot laten we zien welke bloemen een symbool van kracht zijn. Een mooie manier om de inspirerende kracht van ieders persoonlijke superheld te vieren.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Tessa Triesscheijn, manager content marketing via ttriesscheijn@bloemenbureauholland.nl.

                  
April 2022

DIY: moederdag bloemenletter
Download image