• LinkedIn
  • Twitter

Bloemen als balansbrengers in De Trend Collectie

26 juni 2020

Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl lanceren in september De Trend Collectie herfst/winter 2020. Een speciale collectie van bloemen, kamer- en tuinplanten die passen bij de huidige tijdsgeest en mooi aansluiten bij trends in mode, interieur en lifestyle. Vanaf dan worden ieder jaar twee unieke Trend Collecties gepresenteerd. 

Nieuwe balans vinden 
Deze eerste collectie is geïnspireerd op de trend Inner Retreat, met als doel een nieuwe balans te vinden in een onzekere en hectische wereld. Dat doen we met een selectie van zeven bloemen die kalmeren, opfleuren en helpen onthaasten. 

De zeven bloemen 
Onderstaande bloemen zijn de collectors items binnen de eerste Trend Collectie en verdienen alle aandacht. 


Afbeelding
Gipskruid
Gipskruid maakt als dromerig ogende wolk onderdeel uit van deze collectie. Jaarrond verkrijgbaar in wit en roze, goed houdbaar en zowel solo als in een boeket mooi te verwerken.

Afbeelding
Anthurium
Een bloem om bij stil te staan, met haar gewelfde schutblad en opvallende nerven als aderen. Anthurium is het hele jaar beschikbaar in het rood, roze, wit en alles wat daartussenin zit.

Afbeelding
Chrysant
Oneindig veel vormen en warme herfsttinten maken de Chrysant een perfect onderdeel van de herfst/winter collectie. Een echte statement in een boeket, sterk en jaarrond te verkrijgen.

Afbeelding
Cymbidium
Een sprookjesachtige vorm, zo zacht als fluweel en met ingenieuze tekeningen op de bloemblaadjes. Deze orchidee is er in het wit, paars, roze, oranje, geel of groen en sommige soorten geuren zelfs. 

Afbeelding
Anjer
Zoveel vormen, zachte kleuren en soms ook geuren: meng verschillende kleuren anjers in een monoboeket of voeg ze toe in een gemengd arrangement. Goed te verkrijgen maar pas wel op met ethyleengas; anjers zijn daar erg gevoelig voor.

Afbeelding
Snijheesters sneeuwbal en sering
Twee bloemen met bloemtrossen van kleine, tere bloemetjes. De frêle bloemetjes in het wit, roze, violet, donkerblauw of blauwpaars zorgen samen voor volume. Beide bloemen geuren heerlijk, de verkrijgbaarheid in de herfst/winter hangt af van de soort.

Ontdek De Trend Collectie 
De complete Trend Collectie herfst/winter 2020 is vanaf september te ontdekken op Mooiwatbloemendoen.nl, Mooiwatplantendoen.nl en de bijbehorende social media kanalen. Met inspirerende beelden, artikelen en natuurlijk tips voor de consument om hun eigen bloemen- en plantencollectie vorm te geven én in vorm te houden. Zo kan iedereen thuis en in de tuin een kalmerende inner retreat creëren. 

Aan de slag met De Trend Collectie?
Onderstaande beelden, posters en banieren van De Trend Collectie kun je gratis downloaden en gebruiken voor eigen promotie van de collectie. Op de winkelvloer, maar ook online; op websites, social media en in nieuwsbrieven.

Posters Banieren
Bloemencollectie  Bloemencollectie
Gipskruid Gipskruid
Anthurium Anthurium
Chrysant  Chrysant 
Cymbidium  Cymbidium
Anjer  Anjer
Snijheesters & sneeuwbal  Snijheesters & sneeuwbal


Presentatietips
Zet de bloemen uit De Trend Collectie bij elkaar of maak er een mooi boeket van. Gebruik vazen van melkglas, natuurtinten of pastelkleurig klei. Zo creëer je een rustige, gebalanceerde presentatie met ronde vormen en zachte kleuren, wat helemaal past bij de huidige trend. Onderstaande beelden zijn daarbij handige inspiratiebronnen. Met de posters en banieren vestig je bovendien extra aandacht op de bloemenpresentatie. Onderstaande beelden geven daarbij inspiratie. Ze kunnen gratis gebruikt worden - graag met vermelding van onze credits @mooiwatbloemendoen.