• LinkedIn
  • Twitter

Bedankt Plant shopper activatie bij Bakker.com

04 oktober 2021

Thuiswerken en planten: een gezonde combinatie. Webshop Bakker.com, groenspecialist en actief in zeven landen, voert daarom in oktober een shopper activatie rondom dit thema. Dat gebeurt in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Afbeelding
Bedankt Plant shopper activatie bij Bakker.com
Bij aankoop van een Anthurium of Bromelia ontvangt de consument een gratis Elho pot. De activatie is het resultaat van een samenwerking tussen Bakker.com, Elho, de promotiecollectieven Anthurium Info en Bromelia en Bloemenbureau Holland.

Boodschap van de activatie
Deze shopper activatie haakt in op de Bedankt Plant-campagne van dit najaar, met als boodschap: ‘Bedankt plant, voor de perfecte thuiswerkplek!’. De activatie start twee weken na het begin van de campagne. In Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk is dit vanaf 4 oktober, Frankrijk volgt twee weken later. Inhoudelijk is de promotie in alle vier de landen hetzelfde.

Communicatiemiddelen
Consumenten worden gewezen op de activatie via de nieuwsbrief, de website/webshop en de socialmediakanalen van Bakker.com en via Mooiwatplantendoen.nl en haar zustersites in de drie andere landen. Deze inspanningen worden versterkt door een ingekochte socialmediacampagne, om het bereik nog groter te maken.

Meer weten?
Voor meer informatie over deze shopper activatie kun je contact opnemen met Ivo van Orden, manager activatie, via ivanorden@bloemenbureauholland.nl of +31(0)651 10 70 12.

                  
Oktober 2021