• LinkedIn
  • Twitter

Assortiment Trend Collecties 2021 bekend

02 december 2020

Voor het samenstellen van De Trend Collecties lopen we flink op de troepen vooruit. Al ruim voor het aanbreken van de betreffende seizoenen bepalen we de trends en het assortiment. Daarom is nu het assortiment van de collectie lente/zomer 2021 en van herfst/winter 2021 al bekend.

Trend en assortiment lente/zomer 2021
De Trend Collectie lente/zomer 2021 is gebaseerd op de Groenbranche Trend ‘Crazy Illusions’. Binnen deze trend draait het om plezier, speelsheid en extravagantie met bonte kleuren en vervreemde vormen. Het assortiment binnen deze opvallende collectie is:

Bloemen Kamerplanten Buitenplanten
gerbera Medinilla gerbera
lelie Hypoestes & Fittonia citrusplanten
pioenroos Philodendron geranium
Iris Bromelia tuinpalmen
Delphinium Rhipsalis  
tulp Calla  
Celosia    

Afbeelding

Trend en assortiment herfst/winter 2021
De herfst/winter collectie 2021 is gebaseerd op de trend ‘Balanced Biotope’: in deze Trend Collectie draait het om biodiversiteit en natuurlijke vormen en kleuren.

Bloemen Kamerplanten Buitenplanten
roos bladbegonia siergrassen
Limonium Cambria winterviolen
Gloriosa grasachtige planten                (Acorus /Carex /Cyperus /Juncus) Chamaecyparis
Amaryllis primula Ilex
Eryngium Spathiphyllum  
Polianthus Tuberosa Alocasia  

Afbeelding
De Trend Collection herfst/winter 2021

Totstandkoming assortiment
Bij het bepalen van het assortiment spelen er verschillen aspecten mee. Zo houden we bij de productkeuze rekening met de trend, het seizoen en met een goede verhouding tussen de grote productgroepen en kleinere producten. Daarnaast moeten de producten minimaal twee maanden beschikbaar zijn binnen het half jaar dat de trend collectie gepromoot wordt.

De volgende stappen
De lente/zomer collectie 2021 is volop in ontwikkeling. Begin januari zullen we er alles over vertellen, en zijn ook de beelden, de posters en banieren (downloadbaar) beschikbaar. Ruim op tijd om de lancering voor te bereiden, die gepland staat voor begin maart. 
Voor de herfst/wintercollectie zijn de eerste foto shoots in gang gezet, de komende maanden zullen we ook deze campagne verder vormgeven. Begin september 2021 lanceren we de Trend Collectie herfst/winter 2021.

Meer informatie?
Meer weten over De Trend Collectie? Neem dan contact op met Isabel Groot, Campagnemanager, via i.groot@bloemenbureauholland.nl.