Vacature: Shopper-activatie Marketeer (4x)

Voor ons nieuwe Activatie Team zijn wij opzoek naar teamleden:

Shopper-activatie Marketeer (4x)

Functieomschrijving
Het Activatie Team is nieuw binnen Bloemenbureau Holland. Het team zorgt voor het realiseren voor shopper-activaties die aansluiten op de spraakmakende campagnes en content. Shopper-activaties, waarmee we de consument verleiden om naar de (online) winkel te gaan om vaker bloemen en/of planten te kopen, voor zichzelf of als geschenk.

Samen met partners binnen de sector (kwekers, handelspartijen en verkooppunten) en buiten de sector (andere merken, bureaus, mediapartijen) word je (inter-)nationaal verantwoordelijk voor het opzetten, mede uitvoeren en bewaken van shopper-activatie campagnes. Sierteelt staat op de derde plek van belangrijkste export producten in Nederland.

Profiel
Je bent een Shopper-activatie marketeer in hart en nieren; jij bent in staat om zelfstandig projecten op te starten en tot bloei te laten komen door jouw "getting things done mentaliteit".

Je bent een verbindende factor voor jouw gesprekspartners zowel intern als extern. Je bent creatief, oplossingsgericht en hebt oog voor de ontwikkelingen op het gebied van shopper marketing. In deze positie rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Activatie.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgerond HBO / WO opleiding in Marketing of Communicatie
  • Relevante werkervaring met het opzetten van (shopper)activatie campagnes
  • Ervaring met het aansturen van reclame / media adviesbureaus
  • Ervaring met het geven van presentaties (plannen en evaluaties)
  • Affiniteit met en/of passie voor planten of bloemen is een prĂ©
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands in combinatie met Engels, Duits of Frans
  • Bereid (inter-)nationaal te reizen van en naar Honselersdijk en Aalsmeer (toekomstige locatie nabij Floriworld)
  • In het bezit van Rijbewijs B

Aanbod
Een inspirerende omgeving met collega's met passie voor hun vakgebied, een (inter-)nationale focus met de kans op het verschil te maken. Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden in een flexibele werkomgeving.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Stefania Duijzer via StefaniaDuijzer@michaelpage.nl / 010-2176525 of solliciteer direct via www.michaelpage.nl via referentie 186170.