Vacature: Projectmanager shopper activatie a.i.

Voor ons shopper activatie team zijn wij opzoek naar een collega die ons tijdelijk (vervanging zwangerschapsverlof) komt versterken:

PROJECTMANAGER SHOPPER ACTIVATIE A.I. (24-32 UUR)

Functieomschrijving
Het shopper activatie team van Bloemenbureau Holland zorgt voor het realiseren van (inter-)nationale shopper activaties die aansluiten op onze spraakmakende campagnes en content. Shopper activaties, waarmee we de consument verleiden om naar de (online) winkel te gaan om vaker bloemen en/of planten te kopen, voor zichzelf of als geschenk.

Samen met partners binnen de sector (kwekers, handelspartijen en verkooppunten) en buiten de sector (andere merken, adviesbureaus, mediapartijen) zetten we shopper activatie campagnes op. Jij ondersteunt de shopper activatie marketeers binnen het team en bent mede verantwoordelijk voor de uitvoering en bewaking van deze projecten. In deze positie rapporteer je rechtstreeks aan de Manager Activatie.

Profiel
Je bent beschikbaar vanaf januari 2022, voor de duur van minimaal 5 maanden. Je bent een projectmanager in hart en nieren; jij bent in staat om zelfstandig de uitvoering van marketingcommunicatie projecten te begeleiden en tot bloei te laten komen door jouw ‘getting things done mentaliteit’.

Daarnaast beschik je over:

  • Een afgeronde HBO / WO opleiding in marketing(communicatie)
  • Relevante werkervaring met het managen van marketingcommunicatie projecten
  • Ervaring met het aansturen van reclame / media adviesbureaus
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels
  • Bereidheid om (inter-)nationaal te reizen van en naar Aalsmeer
  • Rijbewijs B

Aanbod
Een inspirerende omgeving met collega's met passie voor hun vakgebied, een (inter-)nationale focus met de kans op het verschil te maken. Deze tijdelijke functie is voor 24 tot 32 uur per week. Voor de duur van ten minste 5 maanden.

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Ivo van Orden, Manager Activatie, via ivanorden@bloemenbureauholland.nl  of +31(6) 51 10 70 12