• LinkedIn
  • Twitter

Trade Fair Aalsmeer drie dagen ‘the place to be’

13 november 2022

In gesprek met Bloemenbureau Holland

Bloemenbureau Holland was de afgelopen week aanwezig op de Trade Fair Aalsmeer. Onder het motto ‘kleurrijk, verbonden’ bleek de stand dé ontmoetingsplek voor velen: kwekers, handelaren en leveranciers. En dat was ook precies de bedoeling. Het Bloemenbureau gaat graag het gesprek aan over nut en noodzaak van collectieve marketing en promotie, shopper activaties en consumentenonderzoeken. Velen kwamen naar de stand voor de presentaties die daar op woensdag en donderdag werden gegeven. 

Onder een kleurrijk plafond met een grote variatie bloemen en tussen grote kamerplanten vormden de twee grote tafels het hart van de stand. Velen schoven aan om bij te praten, informatie uit te wisselen, kennis te delen en nieuwe contacten te leggen. 
 

Please accept marketing-cookies to watch this content.

Presentaties
In korte presentaties gingen specialisten van het Bloemenbureau in op de meerwaarde van shopper activaties, het recente consumentenonderzoek naar duurzaamheid en de ontwikkelingen in social media. Gezien de goede opkomst bleek het waardevolle kennis voor velen binnen de sierteelt. Kennis en inzichten die het Bloemenbureau graag deelt met kwekers en handelaren. Met zijn versgemalen koffie verhoogde de aanwezige barista de sfeer. De selfie-camera nodigde veel voorbijgangers uit voor een selfie of groepsfoto met een prachtige florale achtergrond. 

Onze stand of presentaties gemist? 
We komen graag met je in gesprek. Neem contact met ons op, via info@bloemenbureauholland.nl of +31 (0)174 72 70 10.
                     
November 2022