Tiende editie The Green Gallery live

Onlangs verscheen alweer de tiende editie van online inspiratiemagazine The Green Gallery. Editie 10 zoomt specifiek in op Flora, de godin van bloemen. Onder het thema ‘celebrate seasons’ wordt er in dit nummer onder meer aandacht besteed aan lentebloesem.

Verwacht daarnaast feestelijke vazen, een ode aan de anjer en lees het interview met bloemiste Ruby Barber van Studio Mary Lennox uit Berlijn. Ook eert het magazine Matisse en zijn liefde voor bloemen en schilderwerken en is er een unieke bloemeninterpretatie van een historische werk van de impressionistische kunstschilder Léon de Smet door fotografe Kreetta Järvenpää.

Al tien nummers lang inspireert online magazine The Gallery consumenten op spannende en artistieke wijze. Het magazine met de pay off ‘Celebrating the beauty of nature’ presenteert bloemen en planten als muzes voor liefhebbers van kunst, eten, mode, design, interieur en trends. Het magazine biedt hoogwaardige content en wordt gemaakt in samenwerking met toonaangevende en opkomende artiesten. Het magazine is gratis te lezen via www.thegreengallery.com in het Nederlands, Engels, Frans of Duits. Naast het magazine, dat vier keer per jaar uitkomt, inspireert The Green Gallery ook op Instagram. De volgende editie wordt op 2 juli 2018 verwacht.