Spectaculaire PR-acties We Hebben Meer Bloemen Nodig

Het kan niemand ontgaan zijn: de We Hebben Meer Bloemen Nodig-campagne bloeide weer volop in al onze kernlanden. In dit artikel aandacht voor Frankrijk en Nederland.

In Nederland hebben we mensen, die het beroemde Vondelpark bezochten, verrast met een gigantische bloemenmuur. Passanten konden op een kaart schrijven waarom ze vinden dat we meer bloemen nodig hebben. De kaart kon aan de achterkant van de muur worden bevestigd. Uiteindelijk hingen er duizenden kaarten aan de achterkant, allemaal met redenen waarom we meer bloemen nodig hebben! Natuurlijk mocht men ook een bloem uit de muur meenemen om meteen weer te ervaren wat voor effect bloemen hebben. Deze actie leverde publicaties op in de online versies van, onder andere ELLE Decoration, &C en een uitgebreide rapportage van Nieuws & Co (NPO 1) op locatie. Bekijk hier de aftermovie:  

In Frankrijk hebben we meer dan honderd boeketten in verschillende straten verspreid voor mensen om te vinden. Er was een kaart bijgevoegd waarop stond: Ja, ja, dit is voor jou. We zien je glimlachen ... en dat vinden we geweldig! Dat is het effect van bloemen! Omdat het leven leuker, vrolijker en kleurrijker is met bloemen. Het is aan jou om dat gevoel te delen, door dit boeket te geven aan wie je maar wilt!  Als vinders een foto plaatsten met degene aan wie ze de bloemen hadden gegeven, kon men een boeket winnen ter waarde van € 200, -. Ook in Frankrijk werden bijna 30 professionele mediapublicaties behaald, naast alle aandacht op social media.
 

Spectaculaire PR-acties We Hebben Meer Bloemen Nodig
Spectaculaire PR-acties We Hebben Meer Bloemen Nodig
Download image