Smaakmakende samenwerking met delicious. magazine

Wat krijg je als maandblad delicious. magazine samen optrekt met Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl? Een zomerse reportage om je vingers bij af te likken. Met weergaloze recepten voor eetbare begonia’s, stylingtips voor zomerbloemen en fotografie om van te watertanden. Mooi, wat samenwerken doet.

Samenwerking delicious. magazineZomerse begonia-special
Voor het zomerdossier vond Bloemenbureau Holland een mooie contentpartner in culinair maandblad delicious. magazine. In tien pagina’s krijgen lezers vier recepten met begonia-bloemen (variërend van begonia-fritters tot begonia-limonade), diverse stylingtips en DIY’s met zomerbloemen en -planten en een boeketrecept voor een zomerboeket met onder andere allium, Gloriosa en lathyrus. De fotografie nodigt uit om de zomertafel te dekken, vrienden uit te nodigen en te koken met eetbare begonia-bloemen.

En natuurlijk online
Natuurlijk is de begonia-content uit de augustus editie van delicious. magazine, die reeds verkrijgbaar is, ook te vinden op Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl. Het magazine zelf promoot de begonia-special o.a. via hun website en social media.

Samenwerking delicious. magazine, editie augustus 2017
Download image