• LinkedIn
  • Twitter

Samenwerking 'Programma Positionering Glastuinbouw' lanceert eerste campagne 'Groene Kracht Vooruit'

18 april 2024

Vanuit het 'Programma Positionering Glastuinbouw' werken we nauw samen met Greenports Nederland, Glastuinbouw Nederland, Royal FloraHolland, GroentenFruit Huis, Plantum, Federatie Vruchtgroenteorganisaties (FVO) en Versnellers Sierteelt om een meer groene en duurzame toekomst voor Nederland te realiseren. Samen streven we ernaar om meer synergie te brengen in externe communicatie. Vandaag is dan ook de eerste landelijke campagne gelanceerd, ‘Groene Kracht Vooruit’, gericht op politici en NGO’s.

Binnen deze campagne staat de innovatiekracht en de toegevoegde waarde van de glastuinbouw centraal. Daarbij wordt ernaar gestreefd om de oplossingen die de glastuinbouw te bieden heeft, met anderen te kunnen delen.

Op die manier ontstaat er een duidelijker beeld over de bijdrage van bloemen, planten, groenten en fruit uit de kas aan de gezondheid en het geluk van mensen. Bovendien toont het de bijdrage van onze sector aan het vinden van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

In het eerste verhaal zijn de glastuinbouwondernemers terug te zien, die dagelijks in de kassen aan het werk zijn en onmisbaar zijn voor Nederland. Meer weten over dit initiatief? Bekijk het via www.groenekrachtvooruit.nl.

Filmbestand