Pflanzenfreude.de organiseert de Green Day Break in Keulen

Snuif nieuwe energie op in dit urbane plantenparadijs
Van 2 tot en met 9 september presenteert Pflanzenfreude.de de Green Day Break midden in Keulen. In de achtertuin van café Wndrfuel, gelegen in de trendy wijk Südstadt, wordt in die week een botanisch programma uitgevoerd met als doel stadsbewoners nieuwe energie te geven tijdens een drukke werkdag. Dat gebeurt natuurlijk in een groene oase vol bloeiende tuinplanten.

Wat is er allemaal te doen?
#Greendaybreak in KeulenDeadlines, vergaderingen, rinkelende telefoons: tijdens een werkdag kun je soms behoefte hebben om even naar buiten te gaan, voor frisse energie. Dat kan tijdens de Green Day Break. Digitale nomaden, plantenliefhebbers en hobbykoks kunnen zich te buiten gaan aan vegan superfoods en groene smoothies, met frisse lucht als extra bonus. Er is ‘green cooking’ met Essen & Trinken (een tijdschrift voor fijnproevers), een exclusieve planting workshop met influencer en plantendeskundige Melodie Michelberger en een creatieve DIY-dag in samenwerking met woonmagazine COUCH. Daarnaast kunnen bezoekers meedoen aan pop-up yoga, inspiratie opdoen bij de laatste outdoor-trends of een borrel drinken tijdens de Botanical Bar Night. 

Doel van het evenement
Het doel van de Green Day Break is om de doelgroep te laten ervaren hoe prettig het is om je even helemaal op te laden binnen een groene oase. Zeker tijdens hectische dagen op de werkvloer. Bovendien ervaart de doelgroep op deze manier de veelzijdigheid van tuinplanten en kan zij deelnemen aan groene activiteiten. Daarnaast verwachten we een groot mediabereik te halen met de Green Day Break.

Zelf meemaken?
Volg de activiteiten op onze Pflanzenfruede.de kanalen. Bent u in de buurt in dezelfde periode? U bent van harte welkom om in de groene oase te stappen.  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Isabel Groot.

Programma Green Day Break

 

#Greendaybreak