Petalon uit Londen staat centraal in Exposé #18

Inspirerende content op de consumentensites 
Iedere twee maanden verschijnt er op Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl een nieuwe editie van Exposé. In deze internationale serie, gecreëerd door Bloemenbureau Holland, stellen we mensen voor met een grote passie voor bloemen en planten. Mensen die van deze passie bovendien hun werk gemaakt hebben, als bloemist, kunstenaar of stylist bijvoorbeeld. Voor deze editie, nummer 18, gaan we naar Petalon in Londen.

Petalon, boekettenbezorgservice per fiets 
Editie #18 van Exposé staat live op de consumentensites in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Een prachtige video en aansprekende fotografie aangevuld met twee tot drie artikelen per site. Centraal staat deze keer Petalon, een boekettenbezorgservice per fiets, opererend in Londen. Inspirerende content over twee jonge ondernemers, bijzondere boeketten, je hart volgen en de manier waarop Instagram Petalon een enorme boost heeft gegeven.

Betaalbare boekettenbezorging
Petalon werd in 2013 in Londen opgericht door Florence Kennedy. Zij zocht naar een manier om unieke boeketten te bezorgen voor een betaalbare prijs. Haar man James, die op dat moment zijn fietsenzaak opstartte, bracht haar indirect op een idee: waarom de bezorging niet per fiets doen? Inmiddels maakt Florence iedere maandag twee boeketten die ze vervolgens fotografeert en op haar website zet, waarna de bestellingen binnen lopen. De rest van de week worden deze boeketten in speciale rugzakken of bakfietsen door heel Londen bezorgd. Haar autodidacte stijl is inmiddels zo populair dat Florence ook bruidswerk en workshops verzorgt en een bloemenboek heeft uitgegeven, Flowers Every Day.

Instagram, Facebook en Twitter
De Exposé-video, -fotografie en -artikelen (waaronder een exclusief interview met Florence en James) worden uiteraard ook gedeeld op Instagram, Facebook en Twitter. De video en het fotomateriaal zijn beschikbaar voor gebruik op uw eigen social media kanalen, onder vermelding van Mooiwatbloemendoen.nl of Mooiwatplantendoen.nl.

 

Exposé #18: Petalon Londen
Download image