• LinkedIn
  • Twitter

Pasen: vier het met bloemen en planten!

18 februari 2023

Nu online: het inspirerende contentdossier Pasen

Op 9 & 10 april wordt Pasen gevierd. De van origine religieuze feestdagen zijn uitgegroeid tot dagen waarop familie en vrienden elkaar opzoeken. Van ontbijt met het gezin tot dineren met familie of vrienden. Reden genoeg om het in huis gezellig te maken.   

Decoratie & inspiratie

Afbeelding
Pasen vier het met bloemen en planten
In de weken voorafgaand aan Pasen, inspireren we de consument dan ook met leuke ideeën om het thuis feestelijk te maken. Pasen staat bol van symboliek die zich perfect leent voor bloemige doe-het-zelf creaties. En daarom inspireren we de consument graag met de mooiste boeketten, de leukste DIY's en typische paasdecoratie met bloemen en planten in de hoofdrol. 

Consumentensites
We plaatsen artikelen op zowel Mooiwatbloemendoen.nl als Mooiwatplantendoen.nl. De content wordt ook aangeboden op onze consumentenwebsites in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. 

Samen inspireren 
Je kunt de beelden hier downloaden en gratis voor online doeleinden gebruiken. Vermeld bij gebruik van deze afbeeldingen als bron Mooiwatbloemendoen.nl en/of Mooiwatplantendoen.nl. 

Meer weten?
Neem voor meer informatie over deze Paascontent op onze consumentensites contact op met Anneloes Demmers, content marketeer, via ademmers@bloemenbureauholland.nl              
Maart 2023