Ontvang jij de juiste nieuwsbrieven?

Regelmatig sturen we online actuele nieuwsberichten en maandelijks geven we een nieuwsbrief uit over onze activiteiten gericht op het promoten van bloemen en planten. Dat doen we in het Engels, Duits, Frans en Nederlands. Hiermee houden we lezers op de hoogte van onze campagnes, content en shopper activaties gericht op consumenten. 

Ontvang jij de juiste nieuwsbrieven?Al het nieuws in één oogopslag
Met de maandelijkse nieuwsbrief en actuele nieuwsberichten geven we een gedetailleerd overzicht van toekomstige activiteiten zodat de sector optimaal gebruik kan maken van onze campagnes en materialen. Ook kijken we terug op het resultaat van activiteiten en delen we organisatienieuws. Door je in te schrijven voor deze mailing(s) krijg je alle interessante actuele onderwerpen in één keer in je mailbox. Handig! 

In de Duitse, Franse en Engelse maandelijkse nieuwsbrief focussen we ons op de campagnes, content en shopper activaties in het desbetreffende land. In de rubriek ‘internationale highlights’ geven we bovendien een korte samenvatting van de activiteiten in de andere kernlanden. 

Mis niets
Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in voor de editie in jouw voorkeurstaal/voorkeursregio:

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEVEN

Voorkeuren aanpassen
Ontvang je de nieuwsbrief al, dan kun je je ‘voorkeuren aanpassen’ in de tab onderaan elke mailing zodat je de nieuwsbrief (of meerdere versies) van jouw voorkeur gaat ontvangen.

Krijg je de nieuwsbrief vaak doorgestuurd van iemand anders? Dan is het aan te raden zelf ook in te schrijven voor de nieuwsbrief in jouw voorkeurstaal. Met een eigen inschrijving weet je zeker dat je niets mist. Inschrijven kan met deze link.

Stel je geen prijs meer op ontvangst van ons nieuws (we hopen natuurlijk van niet), dan kun je je altijd uitschrijven via de uitschrijflink onderaan elke mailing.

Volg ons ook op de socials
Natuurlijk kun je ons ook volgen op LinkedInTwitter NL en Twitter UK voor het allerlaatste nieuws. 

Meer informatie?
Wil je meer weten over onze nieuwsbrieven, neem dan contact op met Simone Dussine, country manager Nederland, via sdussine@bloemenbureauholland.nl.

           
Juni 2021