Nu uit: Vogue Royal Wedding special

Met een belangrijke rol voor Mooiwatbloemendoen.nl
Een paar dagen na hét huwelijk van het jaar, is gisteren (22 mei) de Vogue Royal Wedding special uitgebracht. Het magazine opent met zes pagina’s bloemenbruiloft-inspiratie, in samenwerking met Mooiwatbloemendoen.nl.

Alles voor een bloemenbruiloft
De special staat, zoals de naam al zegt, helemaal in het teken van trouwen. Met prachtige fotografie met de mooiste bloemenarrangementen en jurken in oogstrelende decors. Samen met Mooiwatbloemendoen.nl geeft Vogue hiermee inspiratie voor een onvergetelijke bruiloft waarop bloemen meer dan een romantische bijrol spelen.

En natuurlijk op Mooiwatbloemendoen.nl
Op Mooiwatbloemendoen.nl vindt de consument bovendien een vertaling van de Vogue-artikelen met extra en exclusief fotomateriaal, dat niet te zien is in de special.  Daarnaast is er op Mooiwatbloemendoen.nl een gloednieuw trouwdossier te vinden met de meest bijzondere (tafel)aankleding, frisse bruidsboeketten en leuke tips voor DIY feestdecoratie met bloemen en planten. Uiteraard is er ook een bijbehorend Pinterest-board Bruiloft voor nog meer bruiloftsinspiratie. 

Nu in de winkel
De Vogue Royal Wedding special is vanaf dinsdag 22 mei te koop in de winkel of op de website van Vogue voor € 14,99. De special wordt uitgegeven in een oplage van 40.000 stuks. De samenwerking met Vogue volgt op eerdere succesvolle samenwerkingen tussen Mooiwatbloemendoen.nl en magazines als ELLE, Delicious en Harper’s Bazaar.

Nu uit: Vogue Royal Wedding special
Nu uit: Vogue Royal Wedding special