Let it Rain-campagne in Duitsland

Wat krijg je als je Lievelingsbloemen, street art, de maand januari, Fleurop en neuro-wetenschap samenbrengt? In Duitsland weten ze, getuige de Let it Rain-campagne van Tollwasblumenmachen.de. 

Lievelingsbloemen zorgen voor geluk
Let it Rain-campagne in DuitslandUit onderzoek is gebleken dat het krijgen van Lievelingsbloemen zorgt voor een 200% toename van het geluksgevoel. Helemaal in januari, als het nat, koud en grijs is. Van 17 januari tot 22 januari is er daarom de Let it Rain-campagne in Berlijn, Hamburg, Keulen, München en Leipzig. Laat het Lievelingsbloemen regenen!

Samen met Fleurop
In deze steden leidt street art je naar geselecteerde Fleuropleden/ bloemisten waar je drie speciale Lievelingsbloemboeketten ontdekt. In Duitsland zijn vooral rozen, gerbera’s en hortensia’s vaak Lievelingsbloem, dus deze favorieten zijn zeker terug te vinden in de boeketten. Boeketten die overigens ook te koop zijn via de Duitse Fleurop-website.

Communicatiemiddelen
De campagne is gecommuniceerd via consumenten- en vakpers en naar alle leden van Fleurop. Bekijk het artikel en beelden op Tollwasblumenmachen.de.

Let it Rain-campagne in Duitsland