Kerstsferen op Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl

Ook dit jaar zullen de platformen Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl weer volop in de kerstsferen staan. Consumenten vinden in Nederland vanaf 7 december inspiratie, tips & tricks voor het ultieme kerstgevoel en dat met bloemen en planten. 

Groeiplatformen
De kerstcontent is dit jaar gekoppeld aan onze groeiplatformen. Zo staat Mooiwatbloemendoen.nl volledig in het teken van connecting friends en Mooiwatplantendoen.nl in het teken van interior. Lezers krijgen door mooie DIY’s, smakelijke recepten en leuke ideeën inspiratie hoe ze deze feestdagen kunnen omtoveren tot samen-kom-dagen. Maar ook geven video’s, verfrissende fotografie en nieuwe zienswijzen genoeg inspiratie om het (kerst)interieur door middel van planten een extra boost te geven.  

Waar en wanneer
De kerstcontent bestaat uit een overkoepelend dossier en aanvullende artikelen, die in fases online gepubliceerd worden. Ook op de buitenlandse sites vind je deze content terug, eventueel aangepast aan lokale tradities of gebruiken. Via socials wordt de consument verleid om door te klikken naar de content op Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl. Enthousiast? Alle beelden en de video mogen rechtenvrij gebruikt worden met vermelding van de credits Mooiwatplantendoen.nl of Mooiwatbloemendoen.nl.

Exacte timings
26 november – 25 december        Duitslands, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk
7 december – 26 december          Nederland