• LinkedIn
  • Twitter

Kerst X Romantiek

04 december 2017

Kerstcontent op Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl
Wat krijg je als je Kerstmis en de stijltrend Romance 3.0 samenbrengt? Romantische kerstcontent om te zoenen. Op Mooiwatplantendoen.nl en Mooiwatbloemendoen.nl vind je die content nu. In verleidelijke copy, oogverblindende fotografie en een video waardoor je in een klap in de kerststemming komt.

Stijltrend Romance 3.0

Afbeelding
De kerstcontent is dit jaar gebaseerd op de stijltrend Romance 3.0. Een match made in heaven. Denk aan grootse vormen, warme tinten, luxe en decadentie. Met natuurlijk een overdaad aan bloemen en planten die daarbij passen. Hier lees je meer over deze stijltrend.

Kerstcontent met een overdosis romantiek 
Voor Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl maakten we een nieuw kerstdossier waar de romantiek vanaf spat. Uitbundig en magisch zijn daarbij de toverwoorden. Florale en botanische weelde staan centraal: op tafel, in de boord van een overhemd, in de print van een jurk, in de vorm van een bloemen- of plantenguirlande met korte liefdesbriefjes. Specifieke bloemen- en plantencontent wordt geflankeerd door aanvullende artikelen die de kerstbeleving compleet maken. Met maar een doel: om de meest romantische florale en botanische tijd van het jaar te creëren.

Waar en wanneer?
De kerstcontent bestaat uit een dossier en aanvullende artikelen, die in fases online gepubliceerd worden. Ook op de buitenlandse sites vind je deze content terug, eventueel aangepast aan lokale tradities of gebruiken. Via socials wordt de consument verleid om door te klikken naar de content. Enthousiast? Alle beelden en de video mogen rechtenvrij gebruikt worden met vermelding van de credits Mooiwatplantendoen.nl of Mooiwatbloemendoen.nl.

Zo ziet dat er uit:

Please accept marketing-cookies to watch this content.

Bekijk het kerstdossier op Mooiwatplantendoen.nl/kerst
Bekijk het kerstdossier op Mooiwatbloemendoen.nl/kerst

Download hier het artikel in diverse talen:

- Duits
- Frans