Jumbo Supermarkten lanceert PLUK Bloemenmarkt

Aankondiging shopper activatie begin juni

Consumenten worden in week 22 extra verleid bloemen te kopen tijdens de Jumbo PLUK Bloemenmarkt. Ze krijgen in de supermarkten een gratis vaas bij aankoop van een mooi PLUK lenteboeket. Jumbo organiseert de shopper activatie samen met Kwekerscollectief 365 dagen bloemen en Bloemenbureau Holland.

Dutch supermarket chain Jumbo launches PLUK Flower Market

De shopper activatie
De PLUK Bloemenmarkt is de derde shopper activatie bij de supermarkt. Eerder werden al de Urban Jungle plantenmarkt en de Urban Jungle Tuinmarkt gehouden. Het doel van deze shopper activatie is de omzet met 15% te verhogen ten opzichte van dezelfde periode in 2021. Daarnaast moet het voor een kwalitatieve productpresentatie op de winkelvloer zorgen.

Promotie
De shopper activatie wordt online gecommuniceerd via de consumentenwebsite en socialemediakanalen van Mooiwatbloemendoen.nl. Daarnaast besteedt Jumbo ook aandacht aan de PLUK Bloemenmarkt op sociale media. Offline wordt de shopper activatie voor het eerst op digitale schermen getoond in 350 Jumbo-filialen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over deze shopper activatie contact op met Floris Wiebosch, shopper activatie marketeer, via fwiebosch@bloemenbureauholland.nl.

                  
Mei 2022