Groenbranche Trends 2021: webinar

De wereld staat op z’n kop. De coronacrisis stelt ons voor ongekende uitdagingen. Maatschappelijke, technologische en economische ontwikkelingen die al gaande waren raken in een stroomversnelling. Samen met niet-traditionele denkwijzen zorgen ze - ondanks de crisis - voor een nieuwe tijdsgeest. Deze tijdsgeest leidt vervolgens ook tot veranderende consumentenbehoeften. Niet alleen voor producten en merken maar ook op het gebied van bloemen, planten en tuinen.

Waardevolle kennis voor onze stakeholders
Groenbranche Trends 2021Op 19 mei organiseert Bloemenbureau Holland van 10 uur tot 11.15 uur een - dit keer digitale - lezing waarin trendwatcher Aafje Nijman aan de hand van waardetrends onze visie op de komende jaren en de veranderende consumentenbehoeften presenteert aan onze achterban in de sierteeltsector. Waardevolle kennis waarmee je aangesloten blijft op de behoefte van je klanten.

Webinar
Deze presentatie zou oorspronkelijk begin april plaatsvinden, maar is even uitgesteld vanwege corona. De lezing is bedoeld voor onze betalende stakeholders. Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je wel graag meeluisteren bij het webinar, meld je dan aan via deze link. Het aantal plaatsen is beperkt.

Samenwerking
De Groenbranche Trends 2021 zijn ontwikkeld in samenwerking met iBulb, Tuinbranche Nederland, INretail en Bureau Nijman + Van Haaster. Een waardevolle samenwerking die resulteert in gebundelde kennis die we graag delen met de sector. 

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met: Isabel Groot, campaign manager bij Bloemenbureau Holland via i.groot@bloemenbureauholland.nl