FloriWorld is weer open

De bloemen- en plantenexperience FloriWorld heeft haar deuren weer geopend voor het brede publiek om de magie van bloemen en planten te beleven.

Na een lange tijd kan de interactieve attractie weer gasten ontvangen. Onder het mom 'Experience the magic of real and virtual flowers' is deze sierteeltattractie een leuke en leerzame ontdekkingstocht voor toeristen, scholieren en studenten. Ze ervaren er met al hun zintuigen wat bloemen en planten voor je doen. Met een RFID-chip kan de bezoeker zelf zijn of haar persoonlijke bloem- en plantvoorkeuren aangeven. De favoriete bloemen, planten en foto's worden verwerkt in de verschillende shows, waardoor FloriWorld écht een persoonlijke beleving wordt. Een impressie:

Ook zakelijk
FloriWorld is weer openMaar FloriWorld is meer. Het biedt ook vergaderruimtes en mogelijkheden voor zakelijke events. Ook Bloemenbureau Holland is hier gevestigd. Een prachtige omgeving om consumenten te inspireren en te activeren vanuit het hart van de Nederlandse bloemen- en plantensector. Bovendien zijn de zakelijke lijnen kort, met veel relevante bedrijven op loopafstand.

Aandeelhouders en partners​
FloriWorld wordt breed gedragen door meerdere initiatiefnemers, aandeelhouders en participanten. Bloemenbureau Holland is een van die aandeelhouders, naast Royal FloraHolland en Dutch Experience Group.  
  

              
1 juli 2021