Exposé #21: Cake Atelier Amsterdam

In de nieuwste editie van Exposé zetten we dit keer iemand van Hollandse bodem in de spotlight. Floraal patissier Natasja Sadi is bij velen beter bekend als Cake Atelier Amsterdam. Met haar taarten, levensechte suikerbloemen en oudhollands geïnspireerde bloemstillevens steelt ze de harten van een groot publiek.

Van mode tot suikerbloemen
In het uitgebreide interview leren we Natasja kennen als allround creatief met een voorliefde voor bloemen. Of ze nu werkzaam is als couturier of een stilleven opstelt rondom een Delftsblauwe vaas, bloemen zijn de grote inspiratiebron waarom alles draait. Die veelzijdigheid en liefde voor het product komt terug in het proces van het maken van de suikerbloemen die niet van echt te onderscheiden zijn. Sommige bloemen kunnen wel tot bijna een dag werk kosten. 

Duik in de zoete wereld van Cake Atelier Amsterdam
De taarten van Cake Atelier Amsterdam zijn zo fotogeniek en gewild dat ze ook tijdens de Vogue Royal Wedding shoot een ereplek kreeg. Kunt u het verschil ontdekken tussen echt en zoet? Bekijk de nieuwste Exposé #21 video op Mooiwatbloemendoen.nl.