Editie 7 van The Green Gallery live

Editie 7 van online inspiratiemagazine The Green Gallery is uit. Op eigentijdse en artistieke wijze brengt het magazine een ode aan de wondere florale wereld. Het magazine presenteert bloemen en planten als muze voor liefhebbers van kunst, mode, design, food en trends. Dit keer met het thema 'Floral Freedom'.

Historic Beauty The Green GalleryHet zomernummer geeft je het gevoel van vrijheid en vrouwelijkheid. Dat vieren we in deze editie met weelderige zomerboeketten als muze. Boeketten gevuld met de schoonheid van vele losse bloemen, die samen nóg mooier zijn. De fragiele maar oh zo sterke Lathyrus wordt gepresenteerd als vrouwelijke strijder, kunstenaar Craig Wadell doet uit de doeken waarom hij zich geen dag in zijn leven kan voorstellen zonder bloemen, fotograaf Aiala Hernando maakte speciaal voor The Green Gallery een serie dromerige beelden geïnspireerd op een oude meester en Hugo Thomassen maakte dit keer de broeierige foto's en video voor The Gathering, met als onderwerp: 'Zomerliefde'.

Meer The Green Gallery

Ontdek dit en nog veel meer bloeminspiratie in de nieuwste uitgave van The Green Gallery. Bekijk het online magazine op Thegreengallery.com. Volg The Green Gallery ook op: 

The Green Gallery #7