Editie #16 The Green Gallery live

De winteruitgave van online inspiratiemagazine The Green Gallery toont bloemen en planten composities geïnspireerd op het bijzondere licht dat je ziet in schilderijen uit de Renaissance. Het meest recente nummer draagt daarom de titel Floraissance. Een bijzondere viering van de schoonheid van de natuur. 

Surrealistische beelden en lichtgevende boeketten

Het portfolio van fotograaf Xuebing Du geeft de kijker een surrealistisch kijkje in de miniatuurwereld van onze natuur. Kleuren en bloemtexturen gevangen in spectaculair licht. Verschillende artiesten geven hun interpretatie van lichtgevende boeketten in Muze. En in Trendstory staat de Cyperus papyrus centraal. Een plant die met haar fragiel ogende stengels en de decoratieve paraplu van bladeren bovenop, subtiel gefilterd het daglicht doorlaat. 

Nog meer groene schatten

Kunstenaar Thirza Schaap maakte speciaal voor The Green Gallery unieke witte rozen geïnspireerd op het schilderij Roses (1890) van Vincent van Gogh. Met esthetisch gerecycled plastic benadrukt ze de schoonheid van de natuur. En je leest een verhaal over de ontdekking van communicatie tussen planten door Dr Monica Gagliano en hoe dit haar leven veranderde.

Marte Culli The Green Gallery issue 16In de media

Vanaf 20 december worden consumenten in Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Nederland via een online media campagne aangespoort het gratis online magazine te bekijken. In de vier kernlanden is er ook aandacht voor The Green Gallery op de websites en sociale kanalen van Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl. De mediacampagne loopt t/m eind januari. 

Celebrating the beauty of nature

Online magazine The Green Gallery inspireert consumenten op spannende en artistieke wijze. Met de pay-off ‘Celebrating the beauty of nature’ presenteert het bloemen en planten als muzen voor liefhebbers van kunst, mode, design, interieur en trends. Het magazine is beschikbaar in het Nederlands, Duits, Frans en Engels en vind je ook op Instagram

Editie #16 The Green Gallery live
Download image