• LinkedIn
  • Twitter

Consument gerichte content voor Grootouderdag

20 september 2017

Tegenwoordig wordt er een steeds groter beroep op de grootouders gedaan. En daarom verdienen zij het om eens extra in het zonnetje gezet te worden. Grootouderdag is bedacht om de band tussen generaties te bevorderen. Bloemenbureau Holland* heeft voor deze gelegenheid consumentgerichte content ontwikkeld die beschikbaar is voor promotie door de keten heen. In Nederland en het Verenigd Koninkrijk vindt Grootouderdag op de eerste zondag van oktober plaats en in Duitsland  de tweede zondag van oktober.

Kant-en-klare content

Afbeelding
Grootouderdag_NL
Op de consumentensites mooiwatbloemendoen.nl en mooiwatplantendoen.nl staan artikelen met het thema Grootouderdag. Zo vindt u onder andere een artikel over een bijzonder prachtboeket om te geven en een artikel dat inspireert om samen met opa en oma aan de slag te gaan. Deze artikelen mag u vrij gebruiken. Tevens vindt u onderaan dit artikel social-media-beelden in drie talen die u kunt gebruiken om via uw eigen kanalen Grootouderdag te communiceren.

* Het project internationale Grootouderdag is een initiatief van de Felinifoundation en de VGB en wordt ondersteund door onder andere Bloemenbureau Holland.