Bloemenhoroscoop 2018 in de ELLE

Mooi nieuws op de valreep van 2017: Mooiwatbloemendoen.nl realiseert een prachtige contentsamenwerking met ELLE. In de jaar- en maandhoroscoop van het magazine en op Elle.nl wordt in 2018 namelijk de link gelegd tussen sterrenbeelden en hun lievelingsbloemen. Wij kijken uit naar een mooi jaar.

* Dit beeld is al illustratie van het project en niet geschikt voor gebruik Credits: Nicola Kloosterman voor ELLE

Jaarhoroscoop vol bloemen
De horoscoop van Elle is de meest iconische horoscoop in het Nederlandse medialandschap. Het magazine trakteert haar lezers ieder jaar op een jaarhoroscoop, met daarin aandacht voor thema’s zoals liefde en werk per sterrenbeeld. In 2018 introduceert ELLE voor het eerst een nieuw thema in haar horoscoop: de Lievelingsbloem. ELLE legt bovendien in de introductie uit waarom dit jaar bloemen zijn toegevoegd aan de horoscoop: “Zoals elk sterrenbeeld signature-eigenschappen heeft, heeft elk sterrenbeeld een bijpassende bloem. Astroloog Bernard Fitzwalter licht de selectie toe, die we in samenwerking met Mooiwatbloemendoen.nl maakten.”

Ook maandelijks aandacht voor bloemen
Bloemen komen in print terug in de jaar- en maandhoroscoop, en online in de daghoroscoop. In de teksten, maar ook in de illustraties bij de sterrenbeelden. Zo past er bij ieder sterrenbeeld een Lievelingsbloem, een sterke stimulans voor lezeressen om de bloem in huis te halen. De ELLE-content zal ook gedeeld worden op Mooiwatbloemendoen.nl en haar social kanalen. Zelf zien? De nieuwe ELLE (editie januari 2018) ligt NU in de winkel.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze contentsamenwerking kun je contact opnemen met Moniek Kuipers, m.kuipers@bloemenbureauholland.nl.

* De beelden zijn als illustratie van het project en niet geschikt voor gebruik
  Credits: Nicola Kloosterman voor ELLE    

* Dit beeld is al illustratie van het project en niet geschikt voor gebruik Credits: Nicola Kloosterman voor ELLE