• LinkedIn
  • Twitter

Bloemenbureau Holland presenteert campagnes en activiteiten

20 juni 2022

Jaarpresentatie: de kracht van samen

Op dinsdag 21 juni organiseerden we de Jaarpresentatie van Bloemenbureau Holland in FloriWorld Aalsmeer. Met kwekers, handelsbedrijven en andere aanwezigen keken we terug op de mooie resultaten die we in samenwerking met de sector hebben behaald. Consumenten waarderen onze campagnes gemiddeld met een 8 en daar zijn we trots op! Gastspreker Ruurd Hielkema, senior research consultant bij Motivaction, liet ons zien hoe de kijk van de consument op bloemen en planten zich ontwikkeld heeft sinds 2018.

Natuurlijk blikten we ook vooruit. We deelden onze communicatiekalenders voor 2023 tot en met 2025. En lichtten een tipje van de sluier op van de nieuwe campagnes die we aan het ontwikkelen zijn. Yvonne Watzdorf, onze nieuwe directeur, sloot de dag af met een korte introductie. Daarin benadrukte ze, dat we door te blijven samenwerken nog veel meer moois kunnen bereiken met elkaar.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over de Jaarpresentatie contact op met Simone Dussine, manager country management en corporate communicatie, via sdussine@bloemenbureauholland.nl.

                  
Juni 2022