• LinkedIn
  • Twitter

Bloemenbureau Holland op de IPM Essen

08 januari 2023

Kom met ons in gesprek

Afbeelding
Kom in gesprek met Bloemenbureau Holland

Bezoek je binnenkort de IPM in Essen (24 tot en met 27 januari 2023)? Kom dan vooral langs bij Bloemenbureau Holland (1E22). Medewerkers praten je graag bij over de collectieve promoties, samenwerking in shopper activaties en de resultaten van consumentenonderzoeken. Activiteiten die ook voor jou waardevol zijn.  

In de stand draait alles om campagnes, communicatie en kennis. In korte video’s nemen we je mee in actuele onderwerpen, zoals duurzaamheid, shopper activaties en online ontwikkelingen. En we beantwoorden graag de vragen die jij daarbij hebt. 

Inzichten delen 
Zo laat recent onderzoek in Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zien hoe de consument aankijkt tegen duurzaamheid rond bloemen en planten. Hij staat op het punt over te stappen op duurzame bloemen en planten, maar ervaart daarbij nog een aantal drempels.  

Ook de ervaringen met verkoopbevorderende activiteiten worden gedeeld: in een korte video en in een nieuwe brochure over de shopper activaties van 2022. Onderzoek maakt duidelijk hoe assortiment, verpakking en presentatie op het verkooppunt van invloed zijn op de keuze van de consument. In een derde presentatievideo is er aandacht voor de laatste ontwikkelingen in social media en over de nieuwe social mediaplatforms die in de komende tijd worden geïntroduceerd. Hoe bereid je jouw bedrijf er op voor?  

Kennis en inzichten uit onderzoek op tal van terreinen die ook jou kunnen helpen bij het nemen van strategische en praktische beslissingen.  

Meer weten? 
Neem dan contact op met Monique Tummers, corporate communicatie specialist, via mtummers@bloemenbureauholland.nl