Bloemenagenda 2018 bekend

De Bloemenagenda voor 2018 is bekend. Met inspirerende en informatieve content zet Mooiwatbloemendoen.nl ook volgend jaar iedere maand een snijbloem(en groep) in de spotlights. Deze content verleidt de consument om bloemen in huis te halen en geeft pers informatie en handvatten om te delen, dat bloemen volop blijdschap brengen. Bovendien biedt de Bloemenagenda kwekers, telers en verkooppunten een jaarronde leidraad om op in te haken. 

bbh_bloemenagenda_overzichtsbeeld18_nl_no_logo_jpg

Hoe wordt de agenda samengesteld?
De lijst met bloemen is tot stand gekomen in samenwerking met de productspecialisten van Royal FloraHolland. Belangrijke selectiecriteria zijn welke bloemen op welk moment interessant zijn voor consumenten(pers) en of deze aansluiten bij de tijdgeest. Een agenda met een maandelijkse ‘bloemenheld’ maakt het makkelijk voor pers en verkooppunten om in te spelen op de campagne. De bloemenagenda wordt in de vier kernlanden – Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk- gecommuniceerd via persberichten en de landen websites van Mooiwatbloemendoen.nl.

Tijdig inhaken
We maken de lijst tijdig bekend om de verschillende verkoopkanalen, producenten en pers de kans te geven vooruit te plannen en eigen verkoopacties te ontwikkelen. De Bloemenagenda content zullen wij zo snel mogelijk na voltooiing beschikbaar maken, zodat derde partijen deze optimaal kunnen gebruiken en delen met hun doelgroep. 

Bloemenagenda  2018

Januari Tulp
Februari Freesia 
Maart Voorjaarsbloemen (Ranonkel, Anemoon, Leucospermum)
April Gerbera
Mei Calla  
Juni Pioenroos
Juli Lelie   
Augustus Zomerbloemen (Delphinium, Allium en Gladiool)
September Chrysant
Oktober Roos
November Orchideeën (Vanda, Phalaenopsis, Cymbidium) 
December Lisianthus 

 

 

Bloemenagenda 2018 Gerbera
Download image